OM SÄLLMA

Affärskonsulter med 40 års erfarenhet

Sällma är en kompetent konsultbyrå med 40 års erfarenhet. Det gör oss till något unikt i en bransch full av dagsländor och kortvariga trender. Vår affärside är enkel. I varje organisation finns det massor med mänsklig kraft och energi. Mycket av denna används fel eller inte alls. Resursslöseri brukar sådant kallas – vi säger hellre potential.

KLARA BESKED

Sällma arbetar utifrån tesen att klara besked och tydliga budskap ökar effektiviteten och därmed värdet av vår leverans. Den enda floskel vi godkänner är NO NONSENSE.

HUMANISM SOM LEDSTJÄRNA

Ledarskap och utveckling har goda chanser att lyckas om de baseras på individernas självbilder. Sällmas humanistiska grundsyn präglar allt ifrån ledarskap till personbedömning.

SÄLLMA LÖNAR SIG I LÄNGDEN

Vi skapar rätt förutsättningar för ökade intäkter – vilket för våra kunder innebär fler nöjda kunder, ökad försäljning och ökad lönsamhet. Vi gör det genom att utveckla det humana kapitalet, vi utvecklar människorna i organisationen som gör jobbet.

Alla människor och organisationer kan med rätt hjälp förändra sig, utvecklas, bli bättre. Vi vet hur man gör detta. Och med hjälp av vår Sällma-modell ser vi till att förändringarna inte bara blir kraftfulla utan även varaktiga.

Att anlita Sällma ger garanterat effekt och resultat över tid.

4 SKÄL TILL ATT DU SKA VÄLJA SÄLLMA

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa lednings­­­grupper att skapa sig sin grupp­­­identitet, tydlig­­­göra sitt syfte och för­­­bättra sitt arbets­­­sätt.

Erfarna affärs­­konsulter, med specialist­­kompetens och egen erfarenhet som på ett pedagog­iskt vis leder er framåt.

Vi har sedan starten levererat trygga, engagerade och professionella lösningar till många framgångs­­rika lednings­­grupper.

Vi vet hur era roller kan definieras tydligt, och hur er kommuni­kation kan bli mer transparent och tydlig

DRA FÖRDEL AV VÅR BEPRÖVADE MODELL

Med vår Sällma-modell optimerar vi inlärning och långsiktiga beteendeförändringar. Modellen bygger på kontinuitet, repetition och reflektion, vilket ger dokumenterat goda resultat vid förändringsarbeten. Eftersom varje organisation är unik anpassas modellen alltid efter situationen och de utmaningar som finns.

Varje uppdrag inleds alltid med att våra konsulter identifierar organisationens nuläge och ett önskvärt framtida läge. Med Sällma-modellen får vi de rätta sakerna att hända.

Johan Sandberg

VD, Norra Redovisningshuset AB

”Sällmas konsulter har ett personligt engagemang som både innefattar ett sunt ifrågasättande och stor entusiasm. Det har nu återigen, precis som i tidigare bolag och uppdrag vi samverkat i (t.ex. Cibes Lift AB), blivit riktigt bra. Det bara funkar!”

KONTAKTA OSS

 

Adress:
Sällma AB
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
Telefon: 08-505 65 220
E-post: info@sallma.se

SKICKA MEDDELANDE