Av jonssonweb | | Maj 18, 2016

Johanna – Ny kollega på jobbet!

Ni som läst bloggen eller följer oss i sociala medier vet att vi har sökt nya kollegor; främst skickliga inom ledarskap och rekrytering. Det är många som kontaktat oss och nu har vi fått tillökning!

För mig som främst arbetar med ledar- och grupputveckling är det särskilt roligt. Jag får ytterligare en kollega och kunskapskälla att jobba med som har stor, gedigen erfarenhet av att arbeta som chef och ledare. Vår ambition är hög när det gäller att verkligen förstå vår uppdragsgivares situation och att anpassa vår insats. Hur väl vi klarar det är helt beroende av vår egen samlade erfarenhet. Det är ett av skälen till att Johanna är ett riktigt bra tillskott.

 

Johanna Lindquist, affärskonsult Sällma

Johanna Lindquist, affärskonsult Sällma

Johanna har 25 års erfarenhet av ledarskap på olika nivåer. Hon har arbetat med allt från projektledning, chef i linje- och matrisorganisation och som VD. Dessutom är Johannas erfarenhet från både statlig och privat sektor.

 

När Johanna började hos oss intervjuade jag henne lite kort, och bad henne ge mig exempel på hur hon kan stötta ledare och chefer att utveckla sig och sitt ledarskap. Johanna svarar så här:

Jag erbjuder ett behovsanpassat upplägg där vi utgår ifrån din situation idag. Det kan handla om traditionell coaching där vi även kan lägga in ett ledarskapstest om du vill. Men det kan också handla om att vara ett stöd och bollplank.

Johanna vet själv om vikten av att ta sig tiden för reflektion och att sätta ord på tankar och planer:

Det kan ibland kännas ensamt som chef och då kan det vara värdefullt att ha någon att bolla med som inte sitter mitt i verksamheten.

 

Johanna och jag kompletterar och förstärker varandra på ett positivt sätt, som kommer att komma till nytta för våra kunder. Det ska bli roligt att jobba ihop!

 

Bästa hälsningar // Mia

Affärskonsult Mia Bengtsson på Sällma

Mer om Jonas Jonsson

Suspendisse at pellentesque sem. Vestibulum lobortis egestas massa, at pulvinar tortor rutrum luctus. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Pellentesque sit amet ante rhoncus, aliquam neque eget, porta erat.