Mia Bengtsson

Mia Bengtsson affärskonsult SällmaVälkommen till min blogg!

Här på konsultbloggen får du ta del av mina reflektioner och funderingar kring ledarskap, förändringsarbete och affärsutveckling. För att lyckas handlar det oftast om att få till önskade attityder och beteenden. Det är inte alltid så lätt att arbeta med, det är därför jag finner det så intressant. Det är människor i inspirerande interaktion som skapar de bästa resultaten!

Du får inblick i olika modeller och verktyg som jag vet fungerar bra. Några av mina kollegor kommer gästblogga om deras specialistområden som säljutveckling, retorik, kundanalys m.m. Du får följa med och se vad som händer när jag träffar uppdragsgivare, planerar, genomför eller följer upp utvecklingsinsatser. Och inte minst – hur livet som affärskonsult kan vara!

En del av inläggen är väl genomtänkta, en del är högst spontana.

Igen – välkommen till min blogg!

 

Vem är jag?

Som konsult fokuserar jag främst på förändringsledning, ledar- och grupputveckling. Med stark kommersiell förståelse, helhetssyn och vedertagna metoder hjälper jag till att driva framåt. Mina uppdrag varierar mellan föreläsningar, kortare kurser såväl som längre utbildningar och utvecklingsprojekt.

Jag är marknadsekonom i botten och har samlat på mig många års erfarenhet som förändringsledare och linjechef inom Försäljning, Kundservice, HR, Strategisk utveckling, Retail och Inköp.

Min passion är att bidra i sammanhang där affärsmässighet och socialt ansvar går hand i hand och jag drivs av nyfikenhet och komplexa arbetssituationer.

Ofta får jag höra att jag snabbt kan analysera nya situationer, har förmågan att skapa goda arbetsklimat, lösgöra spänningar i arbetsgrupper och har en professionell attityd. Det är jag stolt över.

Privat då? Stockholmare sedan många generationer, gillar min stora familj, blir lycklig i naturen och går igång på att renovera gamla hus och möbler.

 

Hör gärna av dig!

Du når mig på 0709-15 43 44 eller mia.bengtsson@sallma.se

Share This