Ledarskap / affärsutveckling

SÄLLMA hjälper er trimma organisationens hjärna

Ledningsgruppens sammansättning, arbetssätt och kompetens är avgörande för hur företaget kan styras. Samarbetsförmåga och handlingskraft att genomföra förändringar såväl som att effektivt sköta driften prövar medlemmarnas förmåga. Vi på Sällma har i mer än 30 år arbetat med detta vilket gör oss till ett av marknadens mest erfarna konsulthus. Vi erbjuder ett bevisat effektivt stöd inom området ledarskap och affärsutveckling.

Våra insatser skräddarsys efter ert företags faktiska behov just nu. Vi utgår alltid från det specifika uppdrag er verksamhet har. Vi arbetar metodiskt och systematiskt så att ert företag ska växa enligt er målsättning (och gärna lite till).

 

Så arbetar vi med ledarskapsutveckling

Vi riktar oss såväl till ledningsgruppen som till enskilda ledare. Vi går till botten ordentligt och analyserar såväl framgångsfaktorer som hinder. Genom en systematisk kartläggning med hjälp av vedertagna analysmetoder och i kombination med intervjuer skaffar vi oss en gedigen grund att stå på. Därefter tar vi tillsammans med er fram ett anpassat program för det fortsatta arbetet. Vi vet att de resultat vi når tillsammans med er håller också på längre sikt.

Våra insatser är tydligt kundanpassade och designas efter hur behovet ser ut. De vilar på en gedigen grund av ramprogram som t ex Förändringsledning, Coachande ledarskap och Ledarens kommunikation (som bland annat tar upp det svåra samtalet). Vi erbjuder även individuell coaching för chefer, anpassade mentorsprogram samt hand- ledning i konflikthantering.

Vi använder etablerade metoder inom coaching och rådgivning där samtal i grupp kombineras med enskilda samtal i form av implementeringsstöd, för att säkra goda och bestående resultat i organisationen.

SÄLLMA har utbildningar i retorik och kommunikation

En bra ledare kan också uttrycka sig tydligt och slagkraftigt i tal och skrift. SÄLLMA erbjuder anpassade utbildningar i både muntlig och skriftlig kommunikation. Vi hjälper ert företag att renodla och vässa budskapet till er målgrupp och till era kunder. Genom att tala och skriva medvetet ökar chanserna att uppnå affärsmässiga resultat, samtidigt som goda arbetsrelationer skapas. För att stärka organisationen och uppnå större effektivisering, hjälper vi er gärna även med den interna kommunikationen.

 

Därför väljer våra kunder SÄLLMA

  • Trygga, engagerade och professionella leveranser i mer än 30 år.
  • Affärskonsulter med specialistkompetenser.
  • Skräddarsydda insatser.
  • SÄLLMA-modellen ger långsiktiga effekter.
Share This